2018.10.13 Samuli Siikavirta – Fra Gudstjenesten I Kirken Til Livets Gudstjeneste

2018.10.13 Samuli Siikavirta - Fra gudstjenesten i kirken til livets gudstjeneste.mp3
Dato2018.10.13
TittelFra gudstjenesten i kirken til livets gudstjeneste
Bibelsted
TemaTemahelg
Bok i Bibelen
Type møteTema
TalerSamuli Siikavirta
StedTromsø
ArrangørDELSIN
År2018
Lengde1:06:07
KommentarOpptak fra temahelg i Tromsø 12.-14. oktober 2018. Foredrag av Samuli Siikavirta med tema «Fra gudstjenesten i kirken til livets gudstjeneste». – Gudstjenesten lærer oss å spørre etter tilgivelse, motta tilgivelse, høre Guds ord, motta føde fra Herrens bord med takksigelse og samles som brødre og søstre forenet i Kristus. Hvordan lærer denne gudstjenesten oss å leve vårt daglige liv ut? Hva skal vi som lutheranere tenke om gode gjerninger og Lovens tredje bruk?

Samuli Siikavirta