2017.03.03 Bengt Birgersson – Kledd I Kristi Rettferdighet

ArrangørFBB
År2017
Lengde50:05
KommentarFBBs bibelhelg i Tromsø på Fjellheim Bibelskole FREDAG OG LØRDAG 3.- 4. MARS 2017. Det er Nord-Hålogaland lokallag av FBB som arrangerer denne bibelhelg med Bengt Birgersson fra Sverige. Birgersson har vært Forsamlingsprest i Sverige i 20 år, rektor ved evangelisk Luthersk gymnas 1992-2000. Han har vært med å starte Forsamlingsfakultetet i Gøteborg hvor han underviser i pastoralteologi. Har også vært med å opprette Misjonsprovinsen i Sverige (noe som har kostet han ·prestekragen· i Svenske kyrkan), hvor han fungerer som sekretær og prest., FBBs bibelhelg i Tromsø på Fjellheim Bibelskole FREDAG OG LØRDAG 3.- 4. MARS 2017. Det er Nord-Hålogaland lokallag av FBB som arrangerer denne bibelhelg med Bengt Birgersson fra Sverige. Birgersson har vært Forsamlingsprest i Sverige i 20 år, rektor ved evangelisk Luthersk gymnas 1992-2000. Han har vært med å starte Forsamlingsfakultetet i Gøteborg hvor han underviser i pastoralteologi. Har også vært med å opprette Misjonsprovinsen i Sverige (noe som har kostet han ”prestekragen” i Svenske kyrkan), hvor han fungerer som sekretær og prest.

Bengt Birgersson