2016.01.03 Erik A H Okkels – Kristi Åpenbaringsdag, En Stjerne Fra Østen – Matt 2,1-12

2016.01.03 Erik A.H. Okkels - Kristi Åpenbaringsdag, En stjerne fra Østen - Matt 2,1-12.mp3
Dato2016.01.03
TittelEn stjerne fra Østen
BibelstedMatt 2,1-2
TemaÅpenbaringstiden
Bok i BibelenMatteus' evangelium
Type møtePreken gudstjeneste
TalerErik A. H. Okkels
StedBalsfjord
ArrangørDELSIN
År2016
Lengde23:07
KommentarOpptak fra Storsteinnes kapell. Vil man bli frelst, så får en la seg lede i de vise menns spor, la seg lede av Den hellige Skrift; bryte opp fra sitt eget for å komme til Jesus, for å tilbe Jesus, som jødenes konge. Herodes er eksempel på den falske kirke, som blir blind for sin egen frelse og blir en fiende av Gud og hensynsfull overfor sine medmennesker. Den sanne kirke vil alltid -i de vise menns fotspor- tilbe Jesus Kristus; spørre etter hans vilje og la seg veiledede av Den hellige Skrift. Den sanne tro vil også bringe gave, ofre - i takknemmelighet over underet, at himlens kongesønn er kommet i blant oss for å bringe frelsen til alle folkeslag, for å frelse oss. Slike takknemmelighetens gaver blir bekjennelse til Jesus som Herre og Frelser og uttrykk for troens inderlige glede.

Erik A. H. Okkels