2015.05.13 Erik AH Okkels – Om Sann Og Falsk Kirke

2015.05.13 Erik AH Okkels - Om sann og falsk kirke.mp3
Dato2015.05.13
TittelOm sann og falsk kirke
Bibelsted
TemaTemakveld
Bok i Bibelen
Type møteBibeltime
TalerErik A. H. Okkels
StedTromsø
ArrangørDELSIN
År2015
Lengde46:16
KommentarBåde i GT og NT er det et gjennomgående tema med den sanne, den SANNE gudstjenesten. Det er også et spørsmål i dag: Hvor er den sanne kirken og hvordan identifiserer jeg den? - Det er spørsmål som berører både det første, andre og det tredje budet. Altså noe ytterst sentralt i vår gudstro og fromhetsliv. Men igjen, hva betyr den ytre kirken, ritualer, gudstjenesteformer, organisasjoner, medlemskap i forhold til mitt gudsforhold? Er religion bare et privat forhold, hvor spørsmålet om sann og falsk kirke bare er underordnet og ikke avgjørende? Er den sanne kirken, som vi bekjenner troen på, bare en usynlig størrelse? Bibeltimen svarer på noen av disse spørsmålene.

Erik A. H. Okkels