Innholdsfortegnelse

Noen søketips

Hvis du er ute etter en spesifikk tale, og har dine nøkkelord du kan søke på, er det like hurtig å søke på siden «alle taler» selv. Du kan også sortere alle kolonnene i arkivet ved å trykke på overskriften i kolonnen. Det er mulig å både søke på søkeord og sortere tabellen samtidig. Slik kan du sortere talene slik du vil, for å finne det du er ute etter eller lete deg frem til nye skatter.

Emneregister

Trykk på linken til hvert emne, så blir du sendt videre til mp3-talene

Kirkeåret
En helt unik sortering av kristne taler!! Trolig Norges eneste kristne talearkiv/-database som kan sorteres etter kirkeåret, der talene følger kirkeåret.

Her finner du et enormt utvalg, som i omfang ikke står tilbake for internasjonale prekenarkiver.

Undervisning (bibelhelger, temahelger, konferanser osv.)
Er du spesielt intressert i undervisning eller bibelhelger, så fins det en enkel oversikt her. Her finner du over 60 bibelhelger og et godt antall andre arrangementer som temahelger, konferanser og så videre.

.

Bok i Bibelen
Leter du etter en spesifikk bok i Bibelen, f.eks. profeten Jesaja, så finner du dette sortert her.
Det fins mye undervisning både i Det gamle testamentet og Det nye testamentet. Særlig på evangeliene finner du mange taler, men du kan innskrenge søket ved å bruke søkeboksen i tabellen med talene.

.

Predikanter
Det fins over 60 forskjellige predikanter i arkivet du kan velge mellom. Når du i tillegg kan kose deg med over 1000 ulike bibeltimer/prekener med mer, så skulle det være litt for en hver smak. Her får du fort oversikt over dine favoritter, og får en god oversikt over det som kan bli nye bekjentskaper.

.

Årganger
Talene strekker seg fra 1982 frem til i dag. Er du på utkikk etter noe fra en særlig tidsepoke, kan det være nyttig å se på denne siden.
.

.

.

Steder
Talearkivet har opptak fra en rekke steder både i Norge og utenfor Norges grenser. Blant annet har vi opptak fra Tromsø, Balsfjord, Alta, Trondheim, Kautokeino, Drammen, Sverige og Danmark.
.
.
.

Andre språk / other languages
Ønsker du å høre opptak på andre språk? Vi er særlig stolt over at det fins et lite utvalg oppbyggelige taler på samisk, samt både svensk, dansk og engelsk.
If you want to listen to lutheran sermons in English or other languages, you can find them easy if you follow this link.

.

Om islam
Det fins et lite antall taler i arkive om islam sett ut fra et kristent/luthersk ståsted.

Arrangør
DelsiN, FBB, DELK, Samemisjonen, ELSIN, LMH (dk), Nyt Liv (dk) med flere.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.