Bibelhelg: Mennesket i møte med Gud (Jan Tore Olsen, FBB)

jtolsenHelgen 28.-29. november ble det avholdt bibelhelg i Tromsø i regi av FBB. Emnet for helgen var «Mennesket i møte med Gud», og det var forkynner/misjonær Jan Tore Olsen som var med å talte Guds ord. Jan Tore Olsen jobber i dag i organisasjonen Sarepta som driver evangelisk arbeid mot spansktalende i Sør-Europa og Nord-Afrika.

Bibeltimene er grundige og lett forståelige, og omhandler det mest sentrale i vårt kristenliv: vårt forhold til Gud. Timene anbefales, og kan også anbefales for personer som er ny som kristen eller for interesserte som ikke tror på Kristus.

Her finner du link til opptakene fra nevnte bibelhelg, samt mye annet

Bibeltimer fra bibelhelgen (link)

Opptak med Jan Tore Olsen (link)
Opptak i regi av FBB (link)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.