Opptak fra Lutherske fordypningdager

fordypningsdager logoVi anbefaler våre lyttere å høre på opptakene fra Lutherske fordypningsdager i Bergen, som nylig ble avhold. Arrangementet hadde teologer og forkynnere som hovedmålgruppen, men var åpen for andre interesserte. Hovedforedragsholder James Arne Nestingen er fra USA, men har norske aner. Hans foredrag er på engelsk, mens resten er på norsk.

Talere: James Arne Nestingen (USA), Arne Helge Teigen og Jan Bygstad

Tema: Frimodighet i Jesu blod

Foredragene tar opp sentrale lutherske problemstillinger og tema, samt noen mer spesielle problemstillinger knyttet opp til ny-kalvinismen og karismatikken. For de som har lyst å være med på samlingen neste år, er datoen allerede klar: 27.-30. august 2015.

Link til opptakene fra Lutherske fodypningsdager her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.