Hjørnestein og snublestein

"Cloughmore Stone" by Original uploader was Oisin obrien at en.wikipedia - Transferred from en.wikipedia; transferred to Commons by User:Kurpfalzbilder.de using CommonsHelper.. Licensed under Public Domain via Commons - https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Cloughmore_Stone.jpg#/media/File:Cloughmore_Stone.jpg

«Cloughmore Stone». Av Oisin obrien hos en.wikipedia – Overført fra en.wikipedia; overført til Commons av Kurpfalzbilder.de gjennom CommonsHelper. Lisensiert under Public Domain via Commons

Johannes Kleppa var hovedtaler når NLM Region Nord og Norges Samemisjon inviterte til Finnmarksstevnet, en familieleir på Karalaks leirsted. Tema for helgen var «Jesus – hjørnestein og snublestein». Andre talere var Øystein Hitland (NLM), Nils Borge Teigen (Samemisjonen) og Richard Skollevoll (Samemisjonen).

Opptak fra bibelhelgen finner du her (link).

Forsterket hus ved Hadrians mur. Huset er spesielt beregnet for å motstå raid og fins langs den engelsk-skotske grensen, med boligdelen i andre etasje. Legg merke til at hjørnesteinene er større enn de andre, samt at de stikker utenfor resten av veggene. Foto: Dick Schmitt, Houston, TX.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.