Første preken fra Drammen publisert

Fra den første Timoteusmessen i Drammen. Foto: DelsiN

Det evangelisk lutherske stift i Norge (DelsiN) har hatt sin første gudstjeneste i Drammen. Preken ble holdt av biskop Thor Henrik With, og kan høres her i prekenarkivet (link). Du kan lese mer om denne gudstjenesten her (link).

Gudstjenestene som er startet opp i Drammen har de kalt for Timoteusmesse, da i kontrast til den mer populære Tomasmessen som har vært brukt mye i norsk kristenliv. For å si det litt rett frem, kan man si at Timoteusmessen er en messe for å bekjenne sannheten, mens Tomasmessen er tvilerens messe. Timoteusmesser finner du også i Trondheim. Liturgien er i stor grad lik en vanlig gudstjeneste i Den norske kirke.

MP3-taler

Preken, bibeltimer og foredrag av biskop Thor Henrik With (link)
Opptak fra Drammen (link), flere opptak vil komme i løpet av høsten og vinteren.

Legg inn en kommentar